ГоловнаНовини ЖКГТранспортДніпропетровським дорогам обіцяють гроші на ремонт

Дніпропетровським дорогам обіцяють гроші на ремонт

Місцева влада Дніпропетровська планує у цьому році «подарувати» міським вулицям кругленьку суму на нове дорожнє покриття. Крім цього запланована і реконструкція одного з мостів, проект ремонту якого було розроблено ще шість років тому.

У Дніпропетровську місцева влада обіцяє відремонтувати дорожнє покриття вулиць на суму 134,7 млн грн. Кошти планується виділити з міського бюджету. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Дніпропетровської міської ради.

На поточний ремонт шляхів направлять 79,8 млн грн. Однак, через несприятливі погодні умови ремонт відклали.

Відтак, цієї весни у місті мають намір замінити асфальт на вул. Гвардійській, Уральській, Універсальній, частині  вулиці Шмідта та частині вулиці Комінтерна. Загалом в плані поточного ремонту близько 100 вулиць.

Крім цього, планується провести реконструкцію мосту через річку Маячка, що на Ігрені, проект ремонту якого розроблено ще у 2009 році.

«Останнього місяця для безпеки руху найбільш зруйновані ділянки доріг латали на Центральному мосту, вулиці Курчатова, Чкалова, Орловській в районі БК Ілліча, Гаванській, Малиновського, Маяковського, Білостоцького  та ін.», - зазначають у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, дорожні бригади усунули близько 30% ямковості на дорогах Тернопільської області. Комунальники заявили, що більшу частину робіт було виконано методом просочування, решту – новим методом.

 
Коментарі (0)