ГоловнаНовини ЖКГТранспортДо Азовського моря поїде двогрупний поїзд

До Азовського моря поїде двогрупний поїзд

Влітку до Азовського моря поїде двогрупний поїзд Дніпропетровськ, Кривий Ріг – Бердянськ. В «Укрзалізниці» вважають, що цей потяг стане альтернативою автотранспорту.

На літній період до узбережжя Азовського моря Придніпровська залізниця призначила двогрупний поїзд №472/471 – 552/551 Дніпропетровськ, Кривий Ріг – Бердянськ. Поїзд курсуватиме щоденно, починаючи з 1-го червня.  Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

«Перша група вагонів (три купейних, п’ять плацкартних) вирушатиме з Дніпропетровська о 20:20 і курсуватиме  через станції Синельникове-1 до Запоріжжя-1, де об’єднуватиметься з другою групою вагонів. Ця група вагонів  (три купейних, чотири плацкартних) відправлятиметься з Кривого Рогу о 17:57 і прямуватиме до Запоріжжя-1 через станції Апостолове, Чортомлик, Нікополь, Марганець, Дніпробуд-2» - зазначається у повідомленні.

Згідно з повідомленням, об’єднаний склад поїздів на шляху прямування робитиме зупинки на станціях Оріхівська, Пологи, Кирилівка, Синя Гора, Верхній Токмак-1, Нельгівка, Єлизаветівка, Трояни, Берда. До Бердянська поїзд прибуватиме о 04:35.

«Зворотно з Бердянська поїзд вирушатиме о 22:20 і повертатиметься погрупно до Дніпропетровська о 07:12, Кривого Рогу – о 09:24» - зауважують у повідомленні.

Окрім того, додається, що попередній продаж квитків на поїзд уже розпочато. Базова вартість квитків – з Дніпропетровська до Бердянська: купе – 120 грн, плацкарт – 75 грн, з Кривого Рогу до Бердянська: купе – 140 грн, плацкарт – 85 грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, влітку «Укрзалізниця» планує збільшити кількість поїздів до Приазов’я, Херсона, Миколаєва та Одеси.

 
Коментарі (0)