ГоловнаНовини ЖКГТранспортДо Дня Конституції на захід вирушать додаткові поїзди

До Дня Конституції на захід вирушать додаткові поїзди

До Дня Конституції у західному напрямку пустять більше поїздів. Так, на додаткові квитки можна розраховувати зі столиці до Ужгорода, Івано-Франківська та Кам’янець-Подільського.

На День Конституції «Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди із Києва до Ужгорода та Івано-Франківська. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

«Для забезпечення потреб населення у перевезеннях залізничним транспортом на День Конституції призначено два додаткових поїзда: №239К/239Л Київ – Ужгород та №269К/269Л Київ – Івано-Франківськ. Також призначено на додаткові рейси поїзд №773/774 Київ – Кам’янець-Подільський» - йдеться у повідомленні.  

А також зауважується, що у рейс додатковий поїзд №239К/239Л Київ – Ужгород відправиться із Києва 27 та 29 червня, із Ужгорода 28 та 30 червня. Він прослідує із зупинками на станціях Шепетівка, Львів, Стрий, Славське, Воловець, Свалява, Мукачеве.

Додатковий поїзд №269К/269Л Київ – Івано-Франківськ відправиться із Києва також 27 та 29 червня, із Івано-Франківська 28 та 30 червня. Він прослідує із зупинками на станціях Козятин-1, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль, Львів.  

Поїзд №773/774 Київ – Кам’янець-Подільський вирушить у додатковий рейс із Києва 29 червня, а із Кам’янця-Подільського 30 червня.   

«Попередній продаж квитків на додаткові поїзди вже відкрито» - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, раніше на День Конституції «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд №207К/207Л Київ – Ужгород.

 
Коментарі (0)