ГоловнаНовини ЖКГТранспортДо Євро-2012 Волинь матиме нові дорожні знаки

До Євро-2012 Волинь матиме нові дорожні знаки

За 100 днів до початку чемпіонату Європи з футболу розпочинається робота над заміною старих і встановленням нових дорожніх знаків на міжнародних трасах.

За 100 днів до початку чемпіонату Європи з футболу розпочинається робота над заміною старих і встановленням нових дорожніх знаків на міжнародних трасах. Про це стало відомо під час обласної наради з розгляду питання: «Про схеми маршрутного орієнтування для транзитного транспорту на території області».

За словами начальника сектору з організації дорожнього руху управління ДАІ у Волинській області Михайла Косянчука, на дорогах регіону залишилося встановити 217 знаків маршрутного орієнтування на автошляхові Київ - Ковель - Ягодин. Найбільше уваги Косянчук приділив Луцьку, Ковелю, Нововолинську та Володимиру-Волинському. За даними облавтодору, Ковелю необхідно ще 16 дорожніх знаків, Нововолинську – 7, а Володимиру-Волинському – 9. У Луцьку ж встановлено всього 29 із 112 знаків маршрутного орієнтування. Заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська повідомила представнику ДАІ, що вже замовлено 82 знаки, і роботи з їхнього встановленню будуть виконані у належний термін.

Заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Башкаленко зауважив, що терміни виконання завдання зі встановлення дорожніх знаків дуже стислі. «Залишилося 100 днів до Євро-2012», - наголосив він і додав, що майже всі знаки на міжміських дорогах вже готові, залишилося виготовити лише стійки для них. «Ми впораємося з цим завданням і Волинська область буде виглядати, як завжди, по всіх позиціях на перших місцях», - запевнив чиновник.

Джерело - ВІП

 
Коментарі (0)