ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДо Харківської області вже надійшло 1 мільйон 798 тисяч LED-лам

До Харківської області вже надійшло 1 мільйон 798 тисяч LED-лам

Жителі Харківської області можуть обміняти лампи розжарювання на LED за програмою енергоощадження. Кількість обміняних ламп становить 1 мільйон 431 тисяча штук
Жителі Харківської області можуть обміняти лампи розжарювання на LED за програмою енергоощадження. Кількість обміняних ламп становить 1 мільйон 431 тисяча штук, про це повідомила пресслужба Харківської ОВА. 
 
«Всього в межах програми до Харківської області вже надійшло 1 мільйон 798 тисяч LED-ламп. Зокрема, на деокупованих територіях «Укрпошта» видає такі лампи як у стаціонарних відділеннях, де вони змогли відновити роботу, так і у пересувних», – говориться в повідомлені. 
 
Також цього тижня буде здійснюватися утилізація ще 200 тисяч ламп розжарювання. Загалом 773 тисячі звичайних ламп вже утилізували.  
 

Нагадаємо, «Укрпошта» з 22 березня буде скорочувати кількість відділень, де можна буде обміняти старі лампи розжарювання на економні енергозберігаючі LED-лампи. Це відбувається через скорочення попиту населення в деяких відділеннях – саме вони повернуться до звичайного формату роботи і будуть надавати тільки поштові та фінансові послуги. Центральні відділення та ті, де обмін ламп проходить активно, продовжать видавати світлодіоди. 

 
Коментарі (0)