ГоловнаНовини ЖКГТранспортДо кінця року Укрзалізниця запустить нові поїзди до Відня та Будапешта

До кінця року Укрзалізниця запустить нові поїзди до Відня та Будапешта

До кінця 2017 року Укрзалізниця запустить два нових поїзди у Відень і Будапешт, а з Одеси до Кишиніва почне курсувати оновлений поїзд.
До кінця 2017 року "Укрзалізниця" запустить два нових поїзди у Відень і Будапешт, а з Одеси до Кишиніва почне курсувати оновлений поїзд.
 
Про це розповів в.о. голови правління компанії Євген Кравцов на прес-конференції.
 
За словами Кравцова, запуск поїзда до Відня ознаменує відновлення залізничного сполучення з Австрією. Крім того, новий потяг ходитиме між Чопом і Будапештом.
 
Як повідомлялося раніше, понад 80% пасажирських вагонів "Укрзалізниці" найближчої зими будуть обігріватися комбінованим електровугільним опаленням.
 
В УЗ повідомляють, що за 8 місяців 2017 року залізничники відремонтували 1 399 пасажирських вагонів, з яких капітально-відновлювальний ремонт пройшли 17 вагонів. У порівнянні з минулим роком відремонтовано на 100 вагонів більше.
 
Як зазначив в.о. голови "Укрзалізниці", оновлення залізничного сполучення також очікують на напрямку Одеса - Кишинів. До молдавської столиці можна буде дістатися лише за три години.

Наразі між Одесою і Кишиневом нерегулярно курсує старий дизельний потяг у складі 4 вагонів з сидячими місцями. Він розрахований на 120 пасажирів, час у дорозі становить 4 години 20 хвилин.    

 
Коментарі (0)