ГоловнаНовини ЖКГДо кінця року відремонтують або замінять 640 столичних ліфтів

До кінця року відремонтують або замінять 640 столичних ліфтів

Цього року міська влада відремонтує 640 ліфтів у київських будинках. На їх заміну, модернізацію та капітальний ремонт виділено 170 млн грн. Про це розповів начальник головного управління житлового господарства КМДА Володимир Стороженко в прямому ефірі програми «В центрі уваги» на телеканалі «Київ»,

Цього року міська влада відремонтує 640 ліфтів у київських будинках. На їх заміну, модернізацію та капітальний ремонт виділено 170 млн грн. Про це розповів начальник головного управління житлового господарства КМДА Володимир Стороженко в прямому ефірі програми «В центрі уваги» на телеканалі «Київ», інформує ІА «Україна Комунальна».

«170 млн грн. - це дуже велика сума, раніше на ремонт ліфтового господарства такі кошти не виділялися. Це дозволить нам цього року модернізувати та замінити біля 640 ліфтів. Для порівняння, в 1997 році було замінено 14 ліфтів, у 1998 - 18. Це при тому, що з 21 тисячі ліфтів, які знаходяться в київських будинках, 8 тисяч відслужили свій нормативний термін - тобто експлуатуються понад 25 років», - розповів чиновник.

За словами Володимира Стороженка, крім коштів на ремонт ліфтів, на асфальтування прибудинкових ділянок виділено 160 млн грн, і на ремонт сходових клітин - 120 млн грн.

 
Коментарі (0)