ГоловнаНовини ЖКГТранспортДо Луганська поновлюється рух поїздів

До Луганська поновлюється рух поїздів

До Луганська поновлюється рух пасажирських поїздів далекого прямування. Так, відзавтра курсуватиме потяг сполученням Київ-Луганськ. Залізничники обіцяють, він буде щоденним.

Відзавтра поновлюється рух пасажирських поїздів далекого прямування до станції Луганськ. Про це йдеться на офіційному сайті ДП «Донецька залізниця».

Зокрема повідомляється, що сформовано поїзд №520/521 сполученням Київ-Луганськ, який відправлятиметься з Києва 21 вересня о 18:56 і прибуватиме у Луганськ о 11:48. Із Луганська поїзд відправлятиметься 22 вересня о 13:50 і прибуватиме до Києва о 7:59.

При цьому наголошується, що курсування буде здійснюватися щодня.

«Поїзд складатиметься з десяти вагонів, в тому числі п'яти плацкартних, чотирьох купейних і одного вагона СВ. У разі збільшення пасажиропотоку склад поїзда буде збільшено», - підкреслюється у повідомленні.

Також наголошується, що відновлення руху пасажирських поїздів далекого прямування стало можливим завдяки відновленню залізничної інфраструктури на ділянці Сіверськ - Ниркове - Світланове - Шипілова - Сентянівка.

Маршрут прямування поїзда №520/521 сполученням Київ-Луганськ здійснюватиметься через станції Родакове, Сентянівка, Сіверськ, Красний Лиман, Святогірськ, Илюм, Харків, Люботин, Полтава, Решетилівка, Гоголеве, Миргород, Ромадан, Любна і Гребінка.

Нагадаємо, рух пасажирських поїздів далекого прямування зі станції Луганськ не здійснювалося з 26 липня 2014 року через бойові дії і руйнування залізничної інфраструктури.

 
Коментарі (0)