ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025До львів'ян повертається опалення

До львів'ян повертається опалення

Львів рятує жителів міста, які залишились без тепла унаслідок комунальної аварії на зношених тепломережах. Наразі по вул. Стрийській замінено понад півкілометра траси.

Ремонтні бригади ЛМКП «Львівтеплоенерго» провели заміну тепломережі на вул. Стрийській. Роботи завершилися сьогодні вночі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Якщо говорити про 4 будинки, які на вул Стрийській, і де КЕВ кинуло людей напризволяще, мережі не готові. Ми повинні думати, в першу чергу, про людей. Ми за п’ятницю, суботу і неділю проклали більше, ніж півкілометра нової теплотраси. Сьогодні люди будуть мати стабільне та надійне тепло. Ці мережі рвались. Прийняли екстрено рішення виділили більше 330 тис грн, щоб зробити ремонт, бо люди важливіші, ніж КЕВ», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 4 будинки на вул Стрийській, які не отримували тепло, є на обслуговуванні БУ-4. Окрім боргу перед компанією AVE за вивезення сміття, фірмі, яка обслуговує ліфти, БУ-4 заборгувало 1,5 млн грн, ЛМКП «Львівтеплоенерго» – близько 8 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові через пориви на тепловій мережі не подається опалення до 4 будинків КЕВ. «Львівтеплоенерго» замінить теплову мережу власним коштом, однак сподівається на повернення грошей.

 
Коментарі (0)