ГоловнаНовини ЖКГТранспортДо львівських кладовищ спрямують більше транспорту

До львівських кладовищ спрямують більше транспорту

На час поминальних днів у Львові планують зміцнити транспортні маршрути, які пролягають до міських кладовищ. Додаткові одиниці, зокрема, вийдуть на тролейбусні маршрути №11 та 7. Окрім цього, ймовірне призначення додаткових автобусів.

У Львові на час поминальних днів зміцнять транспортні маршрути, які проходять до міських кладовищ. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Так, 1 та 2 листопада у місті курсуватиме на дві транспортні одиниці більше на 11му тролейбусному маршруті (траса руху від вул. Ш. Руставелі до Сихівського кладовища). Також буде посилена робота трамвайного маршруту №7, який курсує до Личаківського та Янівського  кладовищ.

«Окрім того, було скеровано листа перевізнику з проханням продовжити 1-2 листопада автобусний маршрут №38 від тублікарні до Сихівського кладовища» - підкреслюється у повідомленні.

Також додається, що на 2 автобуси більше курсуватиме і на маршруті №1003, який їде з пл. св.Теодора до Збиранки. Відтак, мешканцям буде зручніше доїхати до Голосківського кладовища.

У міськраді зауважують, що уся інформація про режим роботи транспортну на зазначених маршрутах буде розміщена в салонах тролейбусів та автобусів і на їхніх кінцевих зупинках.

 
Коментарі (0)