ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024До львівських тепломереж прийшло оновлення

До львівських тепломереж прийшло оновлення

У трьох районах Львова замінили трубопроводи теплових мереж різного діаметру. Цьогоріч планується заміна понад 17 км трубопроводів.

У Львові замінили 1600 м трубопроводів теплових мереж різного діаметру. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Кожного року значна робота з підготовки до опалювального сезону припадає на заміну теплових мереж. Цього року, відповідно до сформованого плану ремонтних робіт, заплановано замінити більше 17 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру» - зазначають у «Львівтеплоенерго».   

Згідно з повідомленням, заміну трубопроводів великого діаметру, а саме від 400 до 720 мм, буде проведено на вул. Миколайчука (тепломережа від ТЦ «Північної»), вул. Стрийська, Луганська, Тернопільська, Дж. Вашингтона.

«На сьогодні, вже вдалося замінити 1600 м трубопроводів різного діаметру у Франківському, Сихівському, Личаківського районах, зокрема на вул. Зеленій, Городоцькій, Китайській, Чернігівській. Тривають роботи з прокладання нової тепломережі на вул. Луганській», - розповідають у «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходиться 433 км теплових мереж.

 
Коментарі (0)