ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025До початку опалювального сезону вся інформація про пункти незламності буде в "Дії"

До початку опалювального сезону вся інформація про пункти незламності буде в "Дії"

Готуючись до опалювального сезону в умовах війни, будуть цифровізовані дані про Пункти незламності, де українці можуть обігрітись, є світло та зв’язок.
Готуючись до опалювального сезону в умовах війни, будуть цифровізовані дані про Пункти незламності, де українці можуть обігрітись, є світло та зв’язок. Данні будуть розміщатись в "Дії", про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає "Україна Комунальна".
 
Минулої осені, після початку повітряних атак росії на українську енергетику, за ініціативи Президента України була розгорнута мережа Пунктів незламності — місць, де завжди є світло, тепло та зв’язок.
 
"Після закінчення опалювального сезону наш Уряд продовжував удосконалювати мережу. Тож на виконання завдання Глави держави доручив міністерствам цифровізувати дані про Пункти незламності в Дії. Це має бути зручний сервіс, де є вся важлива інформація про кожен пункт, його розташування та наявність необхідного обладнання. Плануємо запустити проєкт до початку опалювального сезону", - повідомив Шмигаль.
 

За словами прем'єр-міністра, уряд виділив додаткові 9,7 млрд грн на захист критичної інфраструктури паливно-енергетичного сектору. Зараз виконує проєкти, які є унікальними у світі. За тижні вдається встановити та відремонтувати те, на що в раніше знадобилися б місяці або навіть роки. 

 
Коментарі (0)