ГоловнаНовини ЖКГТранспортДо травневих свят Укрзалізниця запланувала 11 додаткових поїздів

До травневих свят Укрзалізниця запланувала 11 додаткових поїздів

Додаткові поїзди на свята курсуватимуть до Ужгорода, Рахова, Ковеля, Чернівців, Миколаєва, Маріуполя, Костянтинівки, Івано-Франківська, Одеси та Львова.
На великодні та травневі свята Укрзалізниця планує призначити щонайменше 11 додаткових поїздів.  Про це повідомила пресслужба компанії.
 
Для зручних подорожей пасажирів додаткові поїзди на свята курсуватимуть до Ужгорода, Рахова, Ковеля, Чернівців, Миколаєва, Маріуполя, Костянтинівки, Івано-Франківська, Одеси та Львова.
 
Укрзалізниця у травні також призначатиме додаткові рейси цілорічних поїздів. Наразі передбачається, що такі святкові рейси здійснять 5 поїздів: № 29/30 Київ – Ужгород, № 251/252 Харків – Миколаїв, №774/773 Київ – Шостка, №781/782 Черкаси – Київ та № 137/138 Хмельницький – Лисичанськ.  Окрім цього, на свята Укрзалізниця продовжила маршрут швидкісного поїзда № 779/780 Суми – Київ до станції Вінниця.
 

Як повідомлялося раніше, Укрзалізниця з 11 квітня 2021 року відновила повноцінне курсування поїздів далекого сполучення до Закарпатської області. Це стало можливим завдяки рішенню Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, згідно з яким з 00:00 11 квітня у області скасовано червоний рівень епідемічної небезпеки. Наразі до закарпатського регіону курсує 10 пасажирських поїздів. 

 
Коментарі (0)