ГоловнаНовини ЖКГДо ЄВРО 2012 у Києві з'явиться мобільний лікувальний стаціонар

До ЄВРО 2012 у Києві з'явиться мобільний лікувальний стаціонар

23 червня депутати Київської міської ради ухвалили зміни до «Міської цільової програми підготовки та проведення у місті Києві фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу», повідомляє прес-центр КМДА. Згідно із внесеними змінами, у 2012 році буде профінансовано купівлю мобільного лікувал

23 червня депутати Київської міської ради ухвалили зміни до «Міської цільової програми підготовки та проведення у місті Києві фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу», повідомляє прес-центр КМДА.

Згідно із внесеними змінами, у 2012 році буде профінансовано купівлю мобільного лікувального стаціонару (модулю), а також відповідного медичного обладнання, засобів медичного призначення, інвентарю та засобів захисту персоналу. На ці цілі передбачили 5,35 млн. грн.

Як зауважив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, придбання мобільного лікувального модулю необхідне для реалізації Концепції безпеки та правопорядку, зокрема для надання екстреної медичної допомоги у разі виникнення надзвичайних ситуацій, наприклад, у фан-зоні.

Крім того, до Міської цільової програми також включено новий пункт: «Ремонт та придбання спеціалізованих автомобілів для перевезення інвалідів». На зазначені заходи у 2011 році спрямують 1 млн. грн.

 
Коментарі (0)