ГоловнаНовини ЖКГТранспортДодаткові потяги рушать на Південь та Захід

Додаткові потяги рушать на Південь та Захід

Зі столиці відправиться більше поїздів. Залізниця розширює можливості новорічних подорожей у напрямку Сходу та Заходу.

«Укрзалізниця» на період новорічних та різдвяних свят збільшила пропозицію місць у найпопулярніших напрямках. Призначено додаткові рейси поїздів, які курсують із Києва у напрямку Ужгорода та Сімферополя і зворотно. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

Зокрема, окрім раніше призначених дат, поїзд № 529/505 вирушить у рейс із Києва 2 січня, із Ужгорода 3 січня. Поїзд № 282/281 Сімферополь – Київ відправлятиметься із Сімферополя 26, 28, 29 грудня, із Києва 27, 29, 30 грудня.

«Укрзалізниця» постійно здійснює аналіз попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом і призначає додаткові поїзди найбільш популярних маршрутів та включає додаткові вагони до графікових поїздів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на період новорічних і різдвяних свят «Укрзалізниця» уже відкрила попередній продаж квитків на 14 додаткових поїздів.

Нагадаємо, станом на 10 грудня 2013 року з різних регіонів України у напрямку західних областей на передсвяткові дати залишалося у продажу понад 2,5 тис. квитків.

 
Коментарі (0)