ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДогляд за туєю з найкращим органічним добривом

Догляд за туєю з найкращим органічним добривом

Туя, це рослина загону хвойних. Якщо переводити з латини, то це дерево життя

Туя, це рослина загону хвойних. Якщо переводити з латини, то це дерево життя. Але до нього теж потрібно надихнути життя, бо тільки правильний догляд подарує рясну крону й колір. Щоб поповнити життєві сили, потрібно придбати добриво для туї й підгодувати та доглянути її на потрібному рівні. До розряду ефективних органічних добрив ЯРОС підходить безперечно. Саме це добриво здібне не тільки підгодувати рослину, а й наповнити життям грунт.

Найкраще добриво для туї у вигляді ЯРОСу поповнить життєві сили рослини, зробить здорову й зелену крону, а також наповнить мінералами та корисними речовинами грунт. Переваги використання ЯРОСу у даному випадку неймовірні:

- підвищується родючість грунту;

- змінюється структура грунту та його кислотність;

- рослина наповнюється поживними речовинами, та радує своїм виглядом.

Красива туя як наслідок правильного догляду

Ретельний догляд за туєй подарує найкращий вигляд рослині. Якщо рослина не забезпечена у повному обсязі корисними речовинами, то навіть правильно підібране місце та правильний полив не збережуть рослину від пожовклого листя.

Краса рослини починається з правильної висадки у грунт. Важливо вирити правильних розмірів яму, яка буде майже у два рази більше кореневища, на дно виложити дренаж й охайно пересипати кореневу сумішшю якісного грунту. Важливо ретельно й охайно все зробити, бо корнева повинна бути повністю заповнена грунтом. Потім важливо ретельно полити рослину. Для цього без розчину ЯРОСу неможливо обійтись. Використовуємо розчин у пропорції 25 мл концентрованого засобу ЯРОС на 10 л води. Вода обов’язково повинна бути відстояною й без хлору. Також важливо знати, що коли додають концентрат до води. Нічого не потрібно перемішувати. Рідина повинна вистоятися 7 хвилин, після чого вона готова до використання.

Вибираючи місце для туї важливо враховувати освітлення ділянки. Прямі сонячні промені для цієї рослини не підійдуть, потрібно притінити ділянку, а землю біля стовбура замульчировати. Завдяки мульчированню, у грунті не будуть розведені грибкові хвороби і рослина буде мати гарний вигляд доглянутості.

Завдяки органічному добриву ЯРОС зміцнюється імунітет рослини, та поповнюється її вітамінна скринька. Рослину поливають та оприскують. Оприскування проводиться методом розпилення засобу на крону. Розчин зтікає по кроні рослини та потрапляє до корневої, тім самим поповнюя якісним добривом грунт.

Замовити це універсальне органічне добриво завжди можна на сторінках інтернет-магазину iaros.com.ua. Приємна ціна, висока якість засобу не тільки здивує але й порадує. Рослина отримає позитивний та мінеральний заряд енергії, та буде радувати своїм здоровим виглядом. Доставка засобу проводиться за допомогою Новой пошти, там же ж й проводиться сплата за товар. Рослина завжди віддячить свєму господарю своїм красивим виглядом, достатньо подарувати їй якісну підгодівлю.

 

 

 
Коментарі (0)