ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГДокументи на субсидії «розлетілись» між українцями

Документи на субсидії «розлетілись» між українцями

У Мінсоцполітики заявляють, що близько 80-100% споживачів вже отримало бланки на субсидії. Розрив у 20% у відомстві аргументують деякими недоопрацюваннями у системі розсилання субсидій.

Влада заявляє, що від 80% до 100% споживачів вже отримали бланки та заяви на отримання субсидій на сплату ЖКП. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Міністр соціальної політики Павло Розенко.

«Станом на сьогодні, області звітують про те що від 80 до 100% споживачів (в залежності від області) вже отримали відповідні бланки додому», - написав Міністр.

Крім цього, пан Розенко все ж зазначив, що деякі не доопрацювання все ж наявні. В основному це проблеми з комплектацією документів.

«Не ідеалізую цю ситуацію, знаю про ті «проколи» які виникли під час реалізації програми інформування людей про реформовану систему субсидій. Десь ще не донесли, десь не принесли інструкцій по заповненню, десь не вказали адреси місцевих управлінь соцзахисту куди потрібно повертати заповнені бланки і т.п.», - резюмував Павло Розенко.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Нацкомісія зобов’язала енергопостачальні компанії забезпечити населення бланками заяв та декларацій для призначення житлової субсидії і доставити їх населенню.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
14 Квітня 2015 p. 17:48
Ну не опинилася б наша держава сьогоднішньому скрутному становищі, якби її чиновники не намагалися, де це тільки можливо, дурити своїх пересічних співгромадян. Думаю, із так званим новим порядком призначення субсидій у цьому сенсі буде традиційно. Наприклад,якщо людина у декларації штучно занизить свій дохід, то вона має віддати державі подвійний розмір призначеної субсидії. Але водночас держава штучно приписує усім підряд непрацюючим дохід у 1218 гривень на місяць, що, очевидно, є фальсифікацією. Тобто виходить, що обман з боку людини карається, а обман з боку держави вважається нормою.