ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Донбасенерго» заявило про втрату контролю над роботою Старобешівської ТЕС

«Донбасенерго» заявило про втрату контролю над роботою Старобешівської ТЕС

ПАТ "Донбасенерго" заявляє про втрату контролю над роботою Старобешівської ТЕС, а також частини структурних одиниць, розташованих на тимчасово неконтрольованої території
ПАТ "Донбасенерго" заявляє про втрату контролю над роботою Старобешівської ТЕС, а також частини структурних одиниць, розташованих на тимчасово неконтрольованої території, з 21 березня 2017 року, говориться в повідомленні компанії.
 
"Неможливість постачання електроенергії підприємствам групи "ДТЕК" і матеріально-технічного забезпечення роботи Старобешівської ТЕС, а також неприпустимість для компанії будь-яких дій, що суперечать законодавству України, зумовили фактичну втрату контролю над управлінням Старобешівської ТЕС", - йдеться в повідомленні "Донбасенерго".
 
У генкомпанії заявляють, що про втрату контролю над управлінням Старобешівської ТЕС офіційно повідомлено органи державної влади.
 

"Донбасенерго" офіційно заявляє, що робота компанії здійснювалася і буде здійснюватися виключно в рамках українського правового поля. До теперішнього часу "Донбасенерго" вдавалося забезпечувати роботу Старобешівської ТЕС у суворій відповідності з чинним законодавством країни", - наголошується в повідомленні. 

 
Коментарі (0)