ГоловнаНовини ЖКГТранспортДонеччани змінять залізничні маршрути

Донеччани змінять залізничні маршрути

Донецька залізниця (ДЗ) тимчасово змінила маршрути руху кількох пасажирських потягів у зв'язку з відновлювальними роботами, що продовжуються на залізничному перегоні «Вдала-Межова».

До 15 лютого по ділянці «Червоноармійськ-Павлоград-Синельниково» замість «Красноармійськ-Чаплино-Синельниково» курсують поїзди: №37/38 сполученням Донецьк-Київ, №69/70 Маріуполь-Львів-Маріуполь, №169/170 та №173/174 Дніпропетровськ-Донецьк-Дніпропетровськ, №17/18 Київ-Адлер-Київ. Графік руху цих потягів не змінюється. Про це «У.К.» повідомила прес-служба підприємства «Донецька залізниця».

Маршрутом через «Слов'янськ-Лозова-Синельникове» замість «Красноармійськ-Чаплино-Синельниково» у зазначений період поїзди будуть слідувати №47/48 Донецьк-Севастополь, №92/91 Луганськ-Ясинувата-Одеса, №142/141 Єкатеринбург-Сімферополь, №178/177 Сімферополь-Донецьк, №364/363 Умань-Ясинувата-Донецьк.

«Прохання до пасажирів, які придбали проїзні документи на ці поїзди в зазначений період уточнювати час відправлення пасажирського потягу зі своєї станції», - зазначає донецька залізниця.

Пасажири, які придбали квитки зі станцій, тимчасово не приймають поїзда, можуть дістатися електричками до найближчої станції, де перераховані вище склади роблять зупинку. При цьому документом, що дає право на проїзд у приміському поїзді, є куплений квиток на один із зазначених пасажирських поїздів. Пасажири, які слідують до станцій, які в даний момент не приймають поїзди, також можуть скористатися електричками (за своїми квитками).

Підказати оптимальний маршрут можуть як провідники змінили маршрут прямування поїздів, так і довідкові служби вокзалів. Ті громадяни, які вирішили повністю відмовитися від поїздки чи воліли інший вид транспорту, щоб дістатися до потрібної станції, можуть звернутися зі своїм квитком в будь-яку касу далекого прямування і отримати компенсацію. 

 
Коментарі (0)