ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Донецькі будинки залишились без тепла

Донецькі будинки залишились без тепла

У Донецьку після нічних обстрілів з боку бойовиків відсутнє опалення у більше ніж 200 житлових будинках. Крім цього, через пошкодження газопроводів, подача газу припинена близько 6 тис. споживачів.

У Донецьку 228 житлових будинків, 8 лікарень, 6 дитячих садочків, 12 загальноосвітніх шкіл та ще 24 інших споживачів наразі залишаються без централізованого опалення. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ККП «Донецькміськтепломережа».

Наразі у місті знеструмлено 9 котелень підприємства. Крім цього, у будинках Київського району разом з електроенергією відсутнє і водопостачання.

У місті також більше близько 6 тисяч споживачів залишаються без газопостачання. Це сталося внаслідок атаки терористів, які пошкодили газопроводи на вул. Крансна та просп. Партизанському.

«Ремонтні бригади, з настанням світлого часу доби, продовжують відновлювати пошкоджені газові мережі в Ленінському, Київському, Куйбишевському та Петровському районах міста», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, бойовики продовжують обстрілювати території Луганської та Донецької областей. 4 лютого «під прицілом» були Щастя, Дебальцеве та інші населені пункти.

 
Коментарі (0)