ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВДонецьк хочуть прибрати за допомогою штрафів

Донецьк хочуть прибрати за допомогою штрафів

У Донецьку за сміття в недозволеному місці штрафуватимуть у розмірі до 80 неоподатковуваних мінімальних доходів

Фахівцям відділів житлово-комунального господарства районних адміністрацій міста доручено штрафувати порушників правил благоустрою в розмірі від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецька.

Слід зазначити, що за минулий рік у Донецьку ліквідували понад 900 стихійних звалищ. Однак, сміттєві звалища періодично знову з'являються. Наприклад, лише з початку року в місті було зафіксовано 137 нових стихійних звалищ.

Найбільше стихійних сміттєзвалищ в минулому році було зафіксовано в Київському та Кіровському районах. При цьому особливо важка ситуація в останньому районі міста, влада якого не завжди встигає оперативно вивезти сміття зі смітників.

На сьогоднішній день в Донецьку працюють три компанії зі збору та вивезення твердих побутових відходів. Ці підприємства не тільки обслуговують свої райони, але й займаються вивезенням твердих побутових відходів зі стихійних звалищ.

 
Коментарі (0)