ГоловнаНовини ЖКГТранспортДонецьк перебуває в «транспортній блокаді»

Донецьк перебуває в «транспортній блокаді»

У Донецьку ситуація з міжміським автобусним сполученням залишається напруженою – закриті напрямки на 8 міст регіону.

У Донецьку ситуація з міжміським автобусним сполученням залишається напруженою, закрито напрямки на вісім міст регіону. Про це «Україні Комунальній» повідомили в департаменті розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації.  

«27 серпня із 7:00 до 10:00 було закрито рух в бік міста Маріуполя. Станом на 11:00 два автобуси об'їзною дорогою через місто Вугледар все ж змогли виїхати в даному напрямку. Якщо складатимуться сприятливі умови з випуском автобусів з Донецька, вони продовжать відправлятися до Маріуполя», –  відзначили в ОДА. 
 
У скороченому режимі здійснюється автобусне сполучення з містами Слов'янськ і Святогірськ. Також на лінію вийшли автобуси, які здійснюють рух до міст Дніпропетровськ і Ізюм. Здійснюється сполучення з Макіївкою - працюють маршрути №№ 111 і 121. 
Як і раніше, закритими залишаються напрямки на Горлівку, Єнакієве, Шахтарськ, Торез, Сніжне, Мар‘їнку, Красногорівку, Амвросіївку.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у «Донецькміськводоканалі» відзвітували про становище з водопостачання в місті. Центральна база підприємства продовжує потерпати від артобстрілів. Незважаючи на це, компанія працює в тому ж режимі, що і раніше.
 
Коментарі (0)