ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДонецьк ризикує залишитися без світла

Донецьк ризикує залишитися без світла

Донецька ОДА хоче відключити Донецьк від електроенергії через обстріли. Наразі спеціалісти вивчають можливість вимкнення світла в місті.

Донецька обласна держадміністрація розглядає можливість відключення Донецька від електропостачання. Про це губернатор області Олександр Кіхтенко повідомив в інтерв'ю «Острову».

«Я, наприклад, після такого варварського обстрілу Дебальцеве (я там був десь дві з половиною години, і дві з половиною години не припинявся вогонь саме по Дебальцеве), я всерйоз задумався про те, що треба відключити від електроенергії Донецьк. І дав доручення щоб мені підготували довідку, можна це, чи ні, зробити технічно», - сказав голова Донецької ОДА.
 
За його словами зараз це питання вивчається: «Чому? Ну, якщо ви нам не даєте сьогодні можливості відновити енергопостачання, - а не дають, ми зверталися 8-10 разів по лінії ОБСЄ, щоб дали коридор, дали можливість відновити світло і людям нормально виживати. А у відповідь: нічого, померзните! І це ті люди, які називають себе гордо Донецька народна республіка», - сказав пан Кіхтенко.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Кримське й Новотошківку, що в Луганській області, накрили вистрілами з «Градів» та артилерії. Снаряди зруйнували житло – пошкодили десятки будинків.
 
Коментарі (0)