ГоловнаНовини ЖКГТранспортДонецьк втрачає транспортне сполучення

Донецьк втрачає транспортне сполучення

У зв'язку з напруженою ситуацією в Донецьку Державтоінспекція просить водіїв утриматися від поїздок у напрямку міста, а також попереджає про обмеження руху на під'їздах до аеродрому та залізничного вокзалу.

У зв'язку з погіршенням ситуації в районі аеропорту, з метою забезпечення безпеки громадян і громадського порядку, обмежено рух транспорту в м. Донецьк, в напрямку аеродрому та залізничного вокзалу. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі УДАІ Донецької області.

«Просимо утриматися від поїздок у напрямку Донецька. Також обмежено рух транспорту на вул. Стратонавтів, вул. Артемівській, Червоноармійському шосе, вул. Гірській, пр. Київському (від пр. Партизанського до аеропорту)», - наголошується в повідомленні.

При цьому Державтоінспекція Донецької області звертається до водіїв та громадян з проханням з розумінням поставитися до ситуації, не вступати в конфлікти з правоохоронцями, беззаперечно виконувати вимоги співробітників ДАІ.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, приміський залізничний вокзал Донецька тимчасово припинив роботу. Також в місті на деякий час закритий транзитний вокзал.

 
Коментарі (0)