ГоловнаНовини ЖКГТранспортДонецьк згадав про будівництво наземного метрополітену

Донецьк згадав про будівництво наземного метрополітену

В ході наради було обговорено проект розпорядження Кабміну «Про виконання робіт з розробки техніко-економічного обґрунтування та проекту будівництва наземного метрополітену в Донецьку».

Перспективи розвитку Донецького метрополітену стали провідною темою наради, що відбулася вчора під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Валерія Лукашенка.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Донецької ОДА.

В ході наради її учасниками було обговорено концепцію розвитку будівництва метро в обласному центрі. Ії сутність зводиться до необхідності консервації робіт з будівництва підземного метрополітену та початку робіт зі спорудження ліній сучасного наземного метрополітену. В обговоренні цього питання взяли участь головний інженер Управління Донецької залізниці Олександр Філатов та заступник начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Сергій Адров.

Також в ході наради було обговорено проект розпорядження Кабміну «Про виконання робіт з розробки техніко-економічного обґрунтування та проекту будівництва наземного метрополітену в Донецьку».

За результатами наради її учасниками були розроблені відповідні механізми та отримані доручення щодо вирішення усіх розглянутих питань. 

 
Коментарі (0)