ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняДонецька область підрахувала мільярдні збитки

Донецька область підрахувала мільярдні збитки

У Донецькій області через бойові дії зруйновано майже 10 тис. об’єктів , для відновлення яких потрібно більше 3 мільярдів гривень.

У Донецькій області підрахували збитки, завдані житловому фонду, інфраструктурі та системам життєзабезпечення регіону, які склали 3 млрд грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Донецької обласної державної адміністрації.

Відтак, згідно з даними Департаменту економіки облдержадміністрації, наразу у регіону зруйновано більше 10 тис. об’єктів.

Зокрема, майже 7,5 тис. – об’єктів житлового фонду, більше 1,3 тис. об’єктів електропостачання, 62 – теплопостачання, 68 – водопостачання, 848 об’єктів газопостачання та 19 – каналізаційних об’єктів.

«Отримали пошкодження 128 об'єктів дорожньо-транспортної інфраструктури, 66 об'єктів промисловості, 95 підприємств торгівлі, 4 банківські установи та 123 об'єкта інших сфер економіки», - зазначається у повідомленні.

Також руйнуванням піддалися 70 установ охорони здоров'я, 176 загальноосвітніх шкіл, 86 дошкільних закладів, 28 професійно-технічних, 19 вищих навчальних закладів, 26 об'єктів фізичної культури і спорту, 54 установи культури.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Луганській області у місті Попасна не вщухають обстріли, через що у місті немає світла та газу. В деяких будинках відсутнє централізоване водопостачання.

 
Коментарі (0)