ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДонецька область виходить з темряви

Донецька область виходить з темряви

Попри військові дії у Донецькій області, комунальники намагаються повернути до життя населені пункти регіону. Зокрема, працівники «ДТЕК» підключають міста та села до електропостачання. Наразі світло повернули майже всій Горлівці.

Комунальні бригади поступово повертають до життя міста Донецької області. Зокрема, майже всій Горлівці, яка захоплена бойовиками, повернули світло. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії «ДТЕК».

«Фахівці «ДТЕК Донецькобленерго» відновили електропостачання майже всієї Горлівки - 85% міста зі світлом», – йдеться в повідомленні. За інформацією прес-служби підприємства, електрику отримали житлові масиви: Новогорловка, Сонячний, Вороб'ївка, Жовтневий, Кондратівка, селища Машзавод, Мирне.
 
Наразі знеструмленим залишається селище Руський край. Він знаходиться за межами міста, ближче до Вуглегірська, де ведуться активні бойові дії, тому вести ремонтні роботи немає можливості.
 
До речі, наразі електропостачання Донецька майже повністю відновлене. За інформацією місцевого обленерго, залишаються знеструмленими лише три багатоповерхові будинки селища Грабари Куйбишевського району міста.
 
Нагадаємо, Горлівка була знеструмлена 8 серпня. Причина – пошкодження високовольтної лінії електропередачі, яка живить місто. За інформацією «ДТЕК», у місті без світла були 80% жителів і підприємств.
 
Коментарі (0)