ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДонецький водоканал «по-хитрому» вибиває борги

Донецький водоканал «по-хитрому» вибиває борги

Комунальне підприємство «Донецькміськводоканал» продовжує поетапно погашати заборгованість перед компанією «Вода Донбасу», щоб Донецьк, як і раніше, отримував воду цілодобово без скорочення подачі води.

Комунальне підприємство «Донецькміськводоканал» продовжує поетапно погашати заборгованість перед компанією «Вода Донбасу», щоб Донецьк, як і раніше, отримував воду цілодобово без скорочення подачі води. Про це повідомили в Головному управлінні благоустрою та комунального обслуговування.

«Щоб стабільно забезпечувати Донецьк водою, ремонтувати комунікації, закуповувати матеріали в необхідному обсязі і, головне, купувати воду у компанії «Вода Донбасу», яку споживає місто, Донецькому водоканалу необхідна своєчасна оплата послуг водопостачання та водовідведення, а також погашення заборгованості неплатниками.

Керівництво підприємства звертається до жителів міста з проханням про своєчасну оплату послуг водопостачання та водовідведення, а також про погашення старих боргів», - йдеться в повідомленні. На сьогоднішній день донеччани не доплатили за воду понад 50 мільйонів гривень.

«Цих грошей вистачило б, щоб погасити накопичилася недоплату перед компанією «Вода Донбасу». Проблемними абонентами Донецького водоканалу і раніше залишаються водопостачальні підприємства Мар'їнське КП «Промінь» та КП «Старомихайлівка», які протягом декількох місяців не виконують своїх договірних зобов'язань перед КП «Донецькміськводоканал» по оплаті послуг водопостачання.

Тому якщо Донецьк буде обмежений в подачі води, Мар'їнки і Старомихайлівки це також торкнеться. Зараз ми робимо все, щоб погасити борг перед компанією «Вода Донбасу» і не допустити скорочення подачі води на Донецк. На це кинуті всі сили, і заборгованість поетапно погашається по мірі надходження коштів. Ще раз хочу звернутися до населення Донецька: сплачуйте послуги водопостачання та водовідведення своєчасно, не допускайте скупчення заборгованості, виплачуйте старі борги і раціонально споживайте воду», - зазначив перший заступник директора КП « Донецькміськводоканал» Сергій Кучеренко.

Джерело - «Донецьк. Коментарі»

 
Коментарі (0)