ГоловнаНовини ЖКГТранспортДонецьком курсуватимуть нові сталеві «коні»

Донецьком курсуватимуть нові сталеві «коні»

Комунальне комерційне підприємство Донецької міськради «Донелектроавтотранс» провело тендер і уклало угоду з фірмою «Триол-авто» на купівлю туристичного мікроавтобуса.

Комунальне комерційне підприємство Донецької міськради «Донелектроавтотранс» провело тендер і уклало угоду з фірмою «Триол-авто» на купівлю туристичного мікроавтобуса Volkswagen А 208.50 Altair за 725 тис. гривень.

Ця машина є туристичний автобус на 19 місць з ручним приводом відкриття дверей. На сайті компанії «Триол-авто» зазначено, що вона продає базову версію цих автомобілів по 70 тис. доларів, що на 20 тис. дешевше отриманої на тендері ціни. Разом з тим «Донелектроавтотранс» замовив автобус з додатковим укомплектуванням: кондиціонер – 4,660 тис. доларів, автономний обігрівач повітряного салону – 2,161 тис. доларів, сидіння підвищеного комфорту – 4,587 тис. доларів, багажні полиці для зберігання речей з блоками індивідуального обдуву та освітлення 2, 616 тис. доларів. А також аудіо і відео система (DVD, РК - монітор, динаміки) за 1,561 тис. доларів, і склопакети в салоні - 692 долара.
 
Джерело: Наші гроші
 
Коментарі (0)