ГоловнаНовини ЖКГТранспортДонецьку залізницю руйнують бойові дії

Донецьку залізницю руйнують бойові дії

На Донеччині продовжують фіксувати пошкодження об'єктів залізничної інфраструктури. За минулу добу таких налічувалося чотири. Усі внаслідок бойових дій в регіоні.

За минулу добу на Донецькій залізниці зафіксовано пошкодження унаслідок військових дій чотирьох об'єктів залізничної інфраструктури: на перегонах Донецьк-Донецьк-Північний, Донецьк-Північний-Ясинувата, Постникове-Торез і на станції Торез. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі залізниці.

Розміри пошкоджень і вартість завданої шкоди поки встановити неможливо.

Зокрема, на перегоні Донецьк-Донецьк-Північний під час артобстрілу були обірвані дроти контактної мережі на парному шляху, а на непарному шляху на 1131 км перегону від вибуху снаряда пошкоджена залізнична колія.

Окрім того, на перегоні Кондрашевська-Вільхове колійники виявили підрив шляху – від влучення снаряда утворилася воронка діаметром 1 метр. Рух поїздів на перегоні не здійснюється.

Також під час артобстрілу було пошкоджено будівлю чергового залізничного переїзду на 13 км перегону Мануїлівка-Депрерадовка.

Нагадаємо, впродовж травня-липня залізничники відновили 47 об’єктів колійної інфраструктури, пошкоджених унаслідок бойових дій. Збитки залізниць від терористичних актів по основних господарствах галузі складають 291,6 млн грн.

 
Коментарі (0)