ГоловнаНовини ЖКГТранспортДороги Чернігівщини закрили для транспорту

Дороги Чернігівщини закрили для транспорту

У Чернігівській області сьогодні закрили для транспорту одну з доріг регіону. Обмеження діятимуть до завтрашнього вечора. Окрім того, в п’ятницю в області перекриють для авторуху ще один автошлях.

У Чернігівській області з сьогоднішнього дня обмежено рух транспорту автомобільної дорогою місцевого значення Куликівка – Авдіївка – Виблі – а/д Р-67. Про це повідомили у прес-службі «Укравтодору».

Повідомляється, що перекриття дороги зумовлено проведенням робіт з ремонту залізничних переїздів. Шлях буде закрито для транспорту до 20:00 18 листопада.

Окрім того, в четвер, 19 листопада в регіоні перекриють дорогу Ріпки – Глинянка – Замглай. Заборона на проїзд цією ділянкою діятиме до 20:00 20 листопада.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Запорізькій області закрють рух транспорту на автомобільній дорозі М-18. Заборона на проїзд триватиме до 20 листопада з 7:00 до 17:00. Примітно, в цей час, рух транспорту буде здійснюватися по маршруту:  поворот на право, на с. Жовтневе, по а/д О 080510 Вільнянськ – Орловське, далі по а/д О 080513, від М-18 – Новогуполовка та по а/д О 080511, Вільнянськ - Славгород та в зворотньому напрямку.

 
Коментарі (0)