ГоловнаНовини ЖКГТранспортДороги чотирьох областей «закрили» для транспорту

Дороги чотирьох областей «закрили» для транспорту

У чотирьох регіонах України введено обмеження руху на дорогах місцевого та державного значення. Окрім того, в деяких областях пасажирському транспорту не рекомендовано виїжджати з населених пунктів задля уникнення заторів.

В Україні через погіршення погодних умов на дорогах чотирьох областей введено обмеження руху транспорту. Про це повідомили у прес-службі «Укравтодору».

Зокрема, у Херсонській області діє заборона на проїзд автотранспорту автодорогою державного значення М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, на ділянці км 177+531 – км 208 (між м. Миколаїв та м. Херсон).

У Дніпропетровській області закрито для руху наступні шляхи:

М-04 Знам`янка – Луганськ – Ізварине, км72 – км 151;
Н-11 Дніпропетровськ – Миколаїв, км 53 – км 179.

Обмежено рух вантажного та пасажирського транспорту по таким а/д державного значення:

М-04 Знам`янка – Луганськ – Ізварине, км 293 – км 365;
М-29 Харків – Красноград – Перещепене – /М-18/, км 128 – км 157;
Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя, км 414 – км 450;
Р-52 Дніпропетровськ – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка, км 24 – км 96.

У Кіровоградській області заборонено рух вантажівок на дорогах державного та місцевого значення. Поміж тим не рекомендовано пасажирському транспорту виїжджати з населених пунктів області так як це може стати причиною утворення заторів на дорогах.

У Миколаївській області заборонено рух автомобільного транспорту на дорогах загального користування області на період складних погодних умов.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні вночі в Україні внаслідок негоди – сильного вітру, без електропостачання залишилось більше 130 населених пунктів у п’яти регіонах. Найбільше знеструмлених міст та сіл зафіксовано у Миколаївській області.

 
Коментарі (0)