ГоловнаНовини ЖКГТранспортДорожній фонд України у наступному році буде зростати

Дорожній фонд України у наступному році буде зростати

Дорожній фонд України у наступному році буде зростати, за прогнозом тільки 70 млрд грн надійде за рахунок державного дорожнього фонду
Дорожній фонд України у наступному році буде зростати, за прогнозом тільки 70 млрд грн надійде за рахунок державного дорожнього фонду, це на пресконференції повідомила міністр фінансів України Оксана Маркарова.
 
“Дорожній фонд у наступному році зростає. 100% акцизів буде перенаправлено в дорожній фонд. Відповідно до нашого макропрогнозу і прогнозу отриманих акцизів — це більше 70 млрд грн тільки за рахунок державного дорожнього фонду. Але економічне зростання, відповідне зростання акцизів цю суму також може збільшити”, — сказала Маркарова.
 
За її словами міністерки, суму суттєво можуть збільшити залучені кошти від міжнародних донорів.
 
Нагадаємо, Кабінет Міністрів 15 вересня вніс у Верховну Раду проєкт державного бюджету на 2020 рік. Протягом 2-х тижнів Кабмін обіцяє подати до парламенту програму діяльності уряду.
 

У проєкті державного бюджету на 2020 рік розрахунки здійснені з використанням прогнозного курсу на кінець року 28 гривень 20 копійок за 1 долар. Але цей курс поки що закріплений лише в макропрогнозі. 

 
Коментарі (0)