ГоловнаПослугиФінансування ЖКГДоставка піци від знаменитого ресторану Monopizza в Франківську

Доставка піци від знаменитого ресторану Monopizza в Франківську

Сумчанам обіцяють відремонтувати дахи у десятках будинків. Де саме пройдуть відновлювальні роботи – відзвітували у міській раді.

Піца – традиційне блюдо італійської кухні. Ця страва відома не тільки в Італії, її часто замовляють і у нас в Україні. Так, люди надзвичайно люблять ходити в піцерії або замовляти цю страву додому та насолоджуватись неперевершеним смаком у колі родини чи друзів.

Кількість піцерій в нашій країні настільки велика, що їм доводиться шукати новаторські ідеї для залучення нових клієнтів. Рішення, яке впроваджується все частіше в умовах сучасного світу – це замовити піцу в Івано-Франківську онлайн.

Його переваги очевидні – це економить час, дозволяє швидко та без проблем організувати дружню вечірку та не переживати на рахунок брудного посуду.

Доставка піци в Івано-Франківську від Монопіцца

Покупці, які вирішили оформити замовлення онлайн, можуть не тільки вибрати вже готовий вариант зі звичайних пропозицій меню Монопіца, а й скласти свою страву. Популярні інгредієнти, що доступні на вибір: гриби, шинка, ковбаса, оливки, кукурудза, сир, ананаси та ін.

При замовленні піци покупці мають звертати увагу на вагу та складові, а також можуть додатково замовити страву з вдвічі більшою кількістю сиру чи м’яса. Піца доставка в Івано-Франківську сьогодні

Пицца-2018: тренды настоящего и будущего, В фокусе на Restoranoff.ru

– це вигідно, швидко та абсолютно безпечно.

Меню ресторану MONOPIZZA

Якщо вас цікавить доставка піци в Івано-Франківськ варто спершу детально ознайомитись з позиціями меню. Зокрема, ресторан Монопіцца пропонує своїм замовникам:

  • піцу;
  • салати;
  • фокачу;
  • солодощі;
  • напої.

Замовники можуть уважно, не поспішаючи переглядати все меню, передивлятись усі складові. Більш того, через інтернет легко скористатися особливими акціями, знижками і спеціальними пропозиціями від ресторану.

Можливість бачити візуально все меню – це лише одна із сильних сторін. До переваг також відносять можливість задовольнити індивідуальні вимоги і очікування навіть в відношенні, здавалося б, звичайної класичної піци. Подвійний сир і додатковий соус для піци? Без проблем! Додаткова ковбаска чи оливки? Також можна! Покупець відразу бачить, скільки йому доведеться заплатити за замовлення. Він також може вирішити, чи буде оплата проводитися онлайн або готівкою при отриманні.

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ від MONOPIZZA

Доставка піци Івано-Франківськ містить спеціальні пропозиції, що дозволяють заощадити. Найпопулярнішими з них являються:

  • знижки до 20% на все меню іменинникам;
  • можливість замовлення піци по 99 грн (які саме позиції уточняйте на сайті або у менеджерів по телефону).

Неповторні особливості рецептів MONOPIZZA

Замовити піцу на будинок в Івано-Франківську дуже зручно. Це можна зробити онлайн чи по телефону. Пам’ятайте, що не потрібно вибирати тільки піцу з меню, можна скласти свою власну страву, додавши найпоширеніші інгредієнти: гриби, перець, салямі, оливки, шинку, курку та ін.

Неповторні особливості рецептів, що використовують кращі піцайоло, змусять вас насолоджуватися кожною миттю споживання піци та при першій нагоді звернутися до нас знову.

 
Коментарі (0)