ГоловнаКоментаріЕлектроенергетикаД.Шмигаль: "Після 20 липня в Україні має покращитися ситуація в енергетиці"

Д.Шмигаль: "Після 20 липня в Україні має покращитися ситуація в енергетиці"

Приблизно після 20 липня в Україні має покращитися ситуація в енергетиці. На теперішній момент триває її децентралізація енергетики.
Приблизно після 20 липня в Україні має покращитися ситуація в енергетиці. На теперішній момент триває її децентралізація енергетики.
 
Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, пише "Україна Комунальна".
 
Водночас він зазначив, що уряд має програми підтримки для домогосподарств, ОСББ, малого та середнього бізнесу, великого бізнесу, аби всі могли встановити додаткову генерацію. Мова йде і про сонячні панелі, і вітряки, і міні-ТЕЦ.
 
"Даємо гранти та пільгові кредити. Разом вистоїмо", — сказав очільник Кабінету міністрів.
 
Раніше Денис Шмигаль закликав встановити альтернативні джерела енергії в усіх регіонах України, щоб забезпечити безперебійне електропостачання об'єктів критичної інфраструктури.
 
Окрім того, цього разу він розповів, що уряд виділив додаткові 6,8 мільярда гривень на програму єВідновлення.
 

"З цих коштів 2,4 мільярда гривень підуть на ремонти житла людей. Ще 4,4 мільярда гривень — на фінансування житлових сертифікатів для купівлі нового житла. Вдячні Світовому банку та Банку розвитку Ради Європи за підтримку. Завдяки єВідновленню близько 60 тисяч українських родин відбудувалися чи купили нове житло", — наголосив очільник українського уряду. 

 
Коментарі (0)