ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГД.Шмигаль:"Гранична ціна тарифу на розподіл газу може бути встановлена ​​на рівні 1,79 грн за м.куб"

Д.Шмигаль:"Гранична ціна тарифу на розподіл газу може бути встановлена ​​на рівні 1,79 грн за м.куб"

Гранична ціна тарифу на розподіл газу може бути встановлена ​​на рівні 1,79 гривні за кубічний метр, про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль
Гранична ціна тарифу на розподіл газу може бути встановлена ​​на рівні 1,79 гривні за кубічний метр, про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй сторінці в Facebook.
 
"У парламенті повинні схвалити ініціативу про граничний обмеження тарифу на розподіл газу до рівня не вище 1,79 грн за кубічний метр", - написав глава Кабінету міністрів.
 
Він підкреслив, що в подальшому Уряд зобов'яже всіх постачальників газу надавати українцям можливість укладати річний договір за фіксованою ціною і чітко прогнозувати ціни в платіжках.
 

Прем'єр також нагадав про доручення Міністерству фінансів і Міністерству соціальної політики сформувати механізм субсидування, який допоможе людям, які використовують електроенергію для опалення будинків. 

Нагадаємо, сьогодні, 18 січня, має відбутися позачергове засідання Кабінету міністрів України, на якому буде розглядатися питання ціни на газ для населення.

 
Коментарі (0)