ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДСНС: Електропостачання Авдіївки частково відновлено

ДСНС: Електропостачання Авдіївки частково відновлено

Станом на сьогоднішній ранок, 24 квітня, до електрики було підключено близько 15% об'єктів населеного пункту.

В Авдіївці Донецької області станом на ранок 24 квітня 2017 року частково відновили електропостачання. 

Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій України, передає «РБК-Україна».

Зокрема, у повідомленні йдеться про те, що що електропостачання Авдіївки частково відновлено. Зокрема, на ранок 24 квітня до електрики підключено близько 15 % міста (здійснюється почергове перепідключення споживачів кожні 2 години).

«На Донецькій фільтрувальної станції відновлено електропостачання, вода населенню подається у звичайному режимі. Об'єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від генераторів ДСНС (залучено 9 генераторів різної потужності)», - зазначено у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, Авдіївка залишилася без електропостачання 22 квітня. Причина інциденту встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу позицій ЗСУ під Авдіївкою загинув військовий.

Також нагадаємо, що 18 квітня енергетики спільно з військовослужбовцями та оперативними службами Авдіївки розпочали ліквідації наслідків недавнього обстрілу з боку російсько-окупаційних військ і намагаються відновити електропостачання по вулиці Тургенєва.

Зокрема, 17 квітня, підтримувані Росією бойовики на Донбасі обстріляли житлові квартали міста Авдіївка Донецької області, в результаті чого було пошкоджено щонайменше шість приватних житлових будинків. За даними СЦКК, загострення обстановки спостерігається в районі населеного пункту Авдіївка. Протягом доби противником застосовані дві міни калібру 120 мм, 22 міни калібру 82 мм, а також РПГ і СПГ і всі типи стрілецької зброї, що є грубим порушенням Мінських домовленостей.

 

 
Коментарі (0)