ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025ДТЕК Енерго ввела в роботу 18 нових вугільних лав

ДТЕК Енерго ввела в роботу 18 нових вугільних лав

Для надійної роботи українських теплоелектростанцій під час опалювального сезону за перші дев’ять місяців цього року компанія ДТЕК Енерго ввела в роботу 18 нових вугільних лав
Для надійної роботи українських теплоелектростанцій під час опалювального сезону за перші дев’ять місяців цього року компанія ДТЕК Енерго ввела в роботу 18 нових вугільних лав, про це йдеться в повідомленні компанії. 
 
До кінця року шахтарі будуть працювати у посиленому режимі та планують ввести ще 9 нових лав. Таким чином, загальна їх кількість за підсумками року складе 27. 
 
"Для теплової генерації, як і для усієї української енергосистеми, майбутній опалювальний сезон стане черговим тестом на витримку. Щоб українці були зі світлом і теплом, готуємося давно, активно і системно. Інвестиції компанії в український вуглевидобуток збільшуємо вдвічі – до понад 7 млрд грн за підсумками року", – говориться в повідомлені.
 
Це дозволить забезпечити українські ТЕС необхідними для надійної роботи обсягами палива та працювати на максимумі під час опалювального сезону. 
 

Раніше ДТЕК повідомляв, що інвестує у 2023 році близько 11 млрд гривень у планові ремонти ТЕС і підготовку лав – по суті ключові аспекти підготовки до опалювального сезону. 

 
Коментарі (0)