ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДТЕК не встигає відновлювати інфраструктуру в прифронтових регіонах

ДТЕК не встигає відновлювати інфраструктуру в прифронтових регіонах

Незважаючи на постійні обстріли, які ускладнюють відновлення, ДТЕК працює над відновленням електропостачання в регіонах уздовж лінії зіткнення

 

Незважаючи на постійні обстріли, які ускладнюють відновлення, ДТЕК працює над відновленням електропостачання в регіонах уздовж лінії зіткнення.

У населених пунктах, що розташовані вздовж лінії фронту, ситуація з енергетичною інфраструктурою найважча. Незважаючи десятки бригад енергетиків, які чергують щодня, відновлювати вкрай важко через постійні обстріли з боку російських загарбників.

 

Про це, в ефірі марафону "Єдині новини", повідомив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук, передає УНН.

На питання щодо ситуації в прифронтових регіонах України і там, де зокрема сьогодні були наслідки російських обстрілів, директор ДТЕК повідомив наступне:

«Нажаль ситуація для нас традиційна. По всім регіонам, які межують з лінією фронту – там ситуація найскладніша. Не встигаємо ми відновлювати, оскільки як тільки ми відновили, через годину знову обстріл, знову знеструмлено.» – сказав він.

Зокрема Сахарук зазначив про Донецьку область, де через постійні обстріли 100-120 тис.споживачів зазвичай без світла. Навіть незважаючи на те, що 50-70 бригад ДТЕК працюють кожного дня на Донеччині.

За словами директора ДТЕК, важка ситуація в Харківській області, - там обстрілюють і область, і місто.

 

 

 
Коментарі (0)