ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДТЕК оштрафували за графіки відключень світла у Києві

ДТЕК оштрафували за графіки відключень світла у Києві

ДТЕК Київські електромережі не погоджуються з рішенням комісії Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг

 

ДТЕК Київські електромережі не погоджуються з рішенням комісії Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ), наклала штрафи на операторів систем розподілу ДТЕК Київські електромережі та ДТЕК Одеські електромережі у розмірі по 85 000 гривень. По 1700 гривень штрафу накладено на їхніх керівників за неналежну організацію відключень електроенергії у споживачів. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна". На засіданні керівники обох операторів систем розподілу заперечували інформацію про правопорушення та заявили, що висновки комісії необґрунтовані.

Член комісії Ольга Бабій наголосила, що більшість скарг споживачів на ДТЕК Київські електромережі стосуються не фактів відключення електроенергії, а неналежного інформування про них. Згідно з обґрунтуванням рішення, графік стабілізаційних відключень на сайті оператора не містить повної та актуальної інформації щодо назв вулиць, будинків та споруд, а також не містить інформації про час останнього оновлення графіка стабілізаційних відключень. ДПЕК, зі свого боку, у вівторок увечері повідомив у Telegram-каналі, що не згоден із рішенням НКРЕКУ і хоче оскаржити його у суді.

 

 

 
Коментарі (0)