ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025ДТЕК відремонтувала всі енергоблоки

ДТЕК відремонтувала всі енергоблоки

В Україні відремонтували усі енергоблоки

 

Українські енергетики ввели у роботу після планового ремонту 19 із 19 енергоблоків теплових електростанцій. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК.

"100% готовності до зими", — підкреслили у компанії.

Фахівці завершили 19 із 19 планових ремонтів енергоблоків у рамках підготовки до опалювального сезону.

"Укренерго" наголосили, що електроенергії, виробленої українськими електростанціями, достатньо для забезпечення потреб всіх побутових та юридичних споживачів і наголосили, що бачать підстав для обмежень в енергосистемі, якщо не буде нових обстрілів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Київській міській державній адміністрації заявили, що Державне бюро розслідувань проводить обшуки у приміщеннях столичних ТЕЦ, що є об’єктами критичної інфраструктури та знаходяться в управлінні "Київтеплоенерго". 

"Слідчі намагаються зайти на режимні енергетичні об’єкти, доступ до яких законодавчо обмежений в умовах воєнного стану. Також працівники бюро здійснюють відеозйомку на енергетичних об’єктах, грубо порушуючи безпекові норми", – йдеться у повідомленні.

Як наголосили у КМДА, справа ДБР не стосується безпосередньо діяльності КП "Київтеплоенерго". "Ухвала на проведення обшуку не включає адреси фізичного місцезнаходження енергооб’єктів. Тому причина візиту слідчих на Київські ТЕЦ є незрозумілою", – зазначили в пресслужбі.

 

 

 

 
 
Коментарі (0)