ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025ДТЕК ввів в експлуатацію ще один енергоблок після ремонту

ДТЕК ввів в експлуатацію ще один енергоблок після ремонту

Енергетичний холдинг ДТЕК ввів в експлуатацію ще один енергоблок після планового ремонту. Загалом у вересні компанія завершила ремонт трьох енергоблоків сумарною потужністю 570 МВт
Енергетичний холдинг ДТЕК ввів в експлуатацію ще один енергоблок після планового ремонту. Загалом у вересні компанія завершила ремонт трьох енергоблоків сумарною потужністю 570 МВт, пише "Україна Комунальна".
 
"Ще один енергоблок теплоелектростанції додається до енергосистеми після планового ремонту. Його потужність – до 220 МВт", – йдеться у повідомленні компанії.
 
Загальна потужність трьох енергоблоків, які ДТЕК вдалося додати до енергосистеми у вересні, сягає 570 МВт. 79% запланованого – виконано.
 
Всього з початку року енергетики відремонтували вже 15 енергоблоків ТЕС "ДТЕК Енерго".
 
Нагадаємо, НАК "Нафтогаз України" заявляє, що з випередженням графіка виконала завдання Кабінету міністрів із накопичення у підземних сховищах (ПСГ) 14,7 млрд куб. м газу.
 
У "Нафтогазі" вважають, що 14,7 млрд куб. м газу має вистачити для проходження опалювального сезону за будь-яких обставин, з урахуванням затрат для додаткової генерації електроенергії.

Водночас у компанії розповіли, що, незважаючи на виконаний план для проходження опалювального сезону, Україна продовжує нарощувати видобуток і закачувати газ у ПСГ.  

 
Коментарі (0)