ГоловнаНовини ЖКГТранспортДвоповерхові потяги Skoda планують повернути на колії

Двоповерхові потяги Skoda планують повернути на колії

Укрзалізниця планує відремонтувати двоповерхові потяги Skoda, а також працює над розширенням мережі руху швидкісних потягів.

Укрзалізниця планує відремонтувати двоповерхові потяги Skoda, а також працює над розширенням мережі руху швидкісних потягів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Олександр Перцовський, який очолить напрям пасажирських перевезень в Укрзалізниці.

“Незабаром після тривалого простою, незважаючи на критичний дефіцит ресурсу, маємо запустити ремонт двоповерхових Skoda з кількома підприємствами в кооперації для здешевлення і прискорення”, – написав Перцовський,

Також Перцовський повідомив про те, що зараз в Укрзалізниці міркують над тим, які технологічні та інфраструктурні обмеження слід подолати, щоб розширити географію швидкісного / денного сполучення

“Це далеко не тільки про “купити ще 10 потягів”. Наприклад, цех капітальних ремонтів швидкісних поїздів так і лишився “недобудовою”, а стан колій на багатьох ділянках через прогаяні ремонти такий, що швидкість доводиться зменшувати” – відзначив Перцовський.

Також Перцовський зазначив, що відновлений капітальним ремонтом швидкісний потяг моделі ЕКр-1 “Тарпан” виробництва Крюківського вагонобудівного заводу (КВБЗ) уже вийшов на рейс.

Нагадаємо, раніше Голова ради правління Укрзалізниці Володимир Жмак розповів  про функції, які він покладає на колишнього топменеджера Укрпошти.

 

 
Коментарі (0)