ГоловнаПослугиФінансування ЖКГЕпоксидна підлога – популярне рішення

Епоксидна підлога – популярне рішення

Різноманітність у питанні вибору підлогових покриттів дає можливість кожному підібрати оптимальне рішення, що оптимально підходить під запити і пріоритетні параметри

 

Різноманітність у питанні вибору підлогових покриттів дає можливість кожному підібрати оптимальне рішення, що оптимально підходить під запити і пріоритетні параметри. Особливою популярністю користуються наливні підлоги. Вони можливі у різних варіантах.

Це можуть бути поліуретанові або цементно-акрилові, а також епоксидні підлоги та останній варіант – найуніверсальніше рішення. Покриття відрізняється привабливим зовнішнім виглядом, стійкістю до зношування, а також безпекою. Окрім того, ціни на таке покриття доступні.

Придбати епоксидні матеріали ви зможете на сайті Z&J Consult, відвідавши сайт у зручний для вас час.

З явних переваг підлог, виконаних з епоксидних смол, варто виділити такі:

1. Довговічність та стійкість до негативних факторів – стирання та ударів, а також вологи та перепадів температури.

2. Термостійкість та гідроізоляційні характеристики. При правильному укладанні, матеріал не пропускатиме воду.

3. Оперативність та простота заливання підлоги. Для виробництва покриттів не потрібне використання спеціального обладнання. Не доведеться проводити складних підготовчих робіт.

Безшовне покриття не має стиків. Де міг би збиратися бруд. Тому таку підлогу легко прибирати.

Немає обмежень у використанні епоксидної підлоги в житлових приміщеннях. Їх укладають у вітальні спальні, а також у дитячій кімнаті. Завдяки високій вологостійкості, вдається успішно використовувати подібне покриття у вологих приміщеннях. Це може бути ванна чи туалет, душова. Епоксидна підлога затребувана і для гаража. Завдяки стійкості до механічних впливів, можна гарантувати безпеку покриття. Матеріал використовують для терас та дитячих майданчиків, а також на парковках.

Завдяки глянсовій поверхні підлоги відбивається світло і вдається візуально розширити приміщення. Крім того, матеріалу можна надати різну фактуру та колір, використовуючи для цього різні модифікатори, а також пігменти.

Можна комбінувати склади, різні за кольором. У такий спосіб стає можливим отримати оригінальні дизайнерські рішення.

Покриття з епоксидних смол успішно використовують із виробництва. Вони потрібні для цехів і складів, також лабораторій і парковок, ангарів. Забезпечується надійний захист від абразивного стирання. А також впливу кислот і лугів, олій та солей. Також варто відзначити простоту очищення та водонепроникність.

 

 

 
Коментарі (0)