ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійФеодосії дадуть грошей на ремонт доріг

Феодосії дадуть грошей на ремонт доріг

Окупована Феодосія отримає більше 20 мільйонів рублів на поточне утримання доріг. Така сума цільової субвенції була обумовлена в рамках робочої наради з представниками Мінтрансу РФ.

Феодосія отримає більше 20 млн рублів на поточне утримання автомобільних доріг по лінії Міністерства транспорту Росії. Про це повідомив «заступник голови» Феодосійської міської ради Петро Полтавський, передають «Новини Криму».

За його словами, остаточна сума цільової субвенції була обумовлена в рамках робочої наради з представниками Мінтрансу РФ.
 
«Спочатку нам виділяли 11 мільйонів у рамках федеральної цільової програми на поточне утримання доріг. Але після додаткових переговорів збільшили суму до 20 мільйонів 220 тисяч рублів», - розповів пан Полтавський.
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», кримчан чекають серйозні складнощі при здачі житла туристам. Орендодавці без статусу індивідуального підприємця, які здають своє житло відпочиваючим, можуть втратити власність.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов1
03 Травня 2015 p. 17:58
Зараз Росія добре витрачається на окупований Крим, думаю, заради показухи. А може це просто неправдиві повідомлення російських ЗМІ, а витрат насправді кіт наплакав.