ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїнцям стали доступні оригінальні обкладинки на паспорт

Українцям стали доступні оригінальні обкладинки на паспорт

Що рухає нами, коли ми набуваємо сумку або плаття ручної роботи? Коли навмисно підбираємо аксесуар, аналогів якому ще не зустрічали?

Що рухає нами, коли ми набуваємо сумку або плаття ручної роботи? Коли навмисно підбираємо аксесуар, аналогів якому ще не зустрічали? Це бажання виділитися, заявити про себе як окремо взятої особистості зі своїм світоглядом і характером. Ну і, звичайно, можливість здивувати оточуючих. Хочете почути вигук «Wooow!», Продемонструвавши друзям паспорт в новій обкладинці? Візьміть на озброєння наш сервіс!

Оригінальні шкіряні обкладинки на паспорт, прикрашені авторськими принтами, будуть піднімати настрій. Це - ваш «шматочок» захоплення, цікавий малюнок, обраний самостійно, ніколи не набридне. Забавні ідеї для «одягу» документа можна знайти в галереї зображень. Але можна і своїми руками створити привабливу картинку, художньо обробивши власне фото, абстрактний візерунок або фотокадр з культового фільму. Для цього потрібно скористатися редактором образів.

На сайті https://gisolo.com/ua/chohli/passport-covers.html можна замовити цілу серію незвичайних і прикольних обкладинок для паспорта, щоб щодня міняти «наряди» документів. Ці аксесуари зі справжньої шкіри допоможуть захистити сторінки паспорта від попадання вологи, стирання. Акуратна обкладинка з вигадливим принтом і приємною фактурою - невичерпне джерело позитивних емоцій!

Паспорт з обкладинкою зі шкіри - розкішний аксесуар. Якщо ви прагнете, щоб і ця річ служила інструментом для самовираження, відмовтеся від однотонних блокнотів сумовитих квітів! Барвистий принт - будь то складний геометричний візерунок або логотип автомобіля, аніме-принт, райський пейзаж, фото кумира - прикрасить обкладинку. Досить тільки побажати!

До ваших послуг - галерея з сотнями дизайнерських принтів, шедеврами, створеними сучасними художниками. А якщо вам не хочеться користуватися готової версією, розробіть принт, який розповість про ваш внутрішній світ, за допомогою редактора образів. І це буде єдина в усій галактиці обкладинка для щоденника! Стиль принта ви вибираєте самі, а за повноту передачі відтінків відповідає сучасний принтер!

Кольоровий настрій допоможе вам знайти свій стиль, висловити індивідуальність. Неповторні штучки стануть найкращими подарунками для себе коханих, замовити незвичайні щоденники зі шкіри можна і для близьких. Вибирайте дизайн обкладинки, принт заповнить всю її площу цілком. Довговічний щоденник зі шкіри прослужить чималий термін, кожну мить нестандартний принт даруватиме натхнення!

 
Коментарі (0)