ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоФонд держмайна переглянув перелік об'єктів на приватизацію в цьому році

Фонд держмайна переглянув перелік об'єктів на приватизацію в цьому році

Фонд держмайна в зв'язку зі вступом в силу нового закону про приватизацію, переглянув переліки об'єктів на приватизацію в 2018 році
Фонд держмайна в зв'язку зі вступом в силу нового закону про приватизацію, переглянув переліки об'єктів на приватизацію в 2018 році, виключивши низку об'єктів, повідомляє прес-служба Фонду держмайна.
 
В оновленому списку відсутні контрольні пакети акцій п’яти обленерго, блокуючі пакети акцій трьох обленерго і «Донбасенерго».
 
Також, зі списків зникли акції “Турбоатома”, 51% акцій Запорізького титано-магнієвого комбінату, 50% — “Азовмаша”, 40% — “Світ ласощів”.
 
З чотирьох ТЕЦ, які планувалося продати цього року (Криворізька, Миколаївська, Дніпровська і Херсонська), залишилася одна — Миколаївська.
 
При цьому до список додали блокпакети по 25% акцій “Нафтохіміка Прикарпаття” і “Нафтопереробного комплексу ”Галичина“, а також 100% ”України туристичної“, 76,76% акцій Херсонського бавовняного комбінату.
 

Згідно з оновленим списком, в групі найбільших об’єктів, залишилися тільки чотири позиції: Одеський припортовий завод (ОПЗ), “Сумихімпром”, Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат і “Центренерго”. 

 
Коментарі (0)