ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГФонд доступного житла заощадив понад 50 мільйонів

Фонд доступного житла заощадив понад 50 мільйонів

Переведення закупівель в електронний формат із застосуванням системи ProZorro з 1 серпня 2016 р. вже дозволив Державному фонду сприяння молодіжному житловому будівництву заощадити понад 55 млн. грн.

За інформацією ProfiDOM.com.ua так фонд не тільки виконав вимоги Закону України "Про публічні закупівлі", який зобов'язує проводити державні закупівлі в електронному форматі через ProZorro, але і на практиці в короткий термін домігся мінімізації витрат бюджетних коштів.

"До 1 серпня минулого року "Госмолодежьжилье" повністю призвело свої закупівлі у відповідність із законом "Про публічні закупівлі" і вже більше півроку проводить закупівлі на авторизованих Мінекономіки майданчиках ProZorro: e-tender і "Держзакупівлі онлайн". Завдяки цьому фонду вже вдалося заощадити 55,37 млн. грн. Так що ми відпрацювали механізм, який на практиці дозволив істотно заощадити витрати державних засобів і провести ще більшу економію в майбутньому", - повідомив перший заступник голови правління "Госмолодежьжилья" Сергій Комнатний.

 

 
Коментарі (0)