ГоловнаГоловнеТарифи ЖКГФормування тарифів на теплову енергію та водопостачання зазнало змін

Формування тарифів на теплову енергію та водопостачання зазнало змін

Кабінет Міністрів вніс зміни до Порядку формування тарифів на теплову енергію, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води та Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Відповідну постанову №1206 Уряд прийняв 26 грудня 2012 року, - інформує «Україну Комунальну» пресс-служба Кабміну.

Цей  нормативно-правовий акт розроблено відповідно до законів України «Про питну воду та питне водопостачання», «Про теплопостачання».

Мета цього урядового документа – приведення постанови Кабінету Міністрів №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» у відповідність до вищевказаних законів.

Прийняття вищезазначеної постанови  Кабінету Міністрів забезпечить приведення до вимог законодавства положень чинних Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води та Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення. Це сприятиме реалізації інвестиційних програм у сфері теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення, запланованих ліцензіатом капіталовкладень та/або витрат у структурі інвестиційної складової тарифів на ці послуги.

 
Коментарі (0)