ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика"Гарантований покупець" виплатило виробникам електричної енергії 350 млн гривень

"Гарантований покупець" виплатило виробникам електричної енергії 350 млн гривень

Крім цього, "ГарПок" виплатив НАЕК "Енергоатом" 115 млн грн за придбану е / е для побутових споживачів.
ДП "Гарантований покупець" на минулому тижні виплатило виробникам електричної енергії 350 млн гривень, про це повідомила пресслужба ДП.
 
"Виробникам електроенергії з поновлюваних джерел" Гарантований покупець "заплатив 235 млн грн, з яких - частковий авансовий платіж за другу декаду липня. Тривають виплати за електроенергію березня", - уточнили в пресслужбі ДП.
 
Крім цього, "ГарПок" виплатив НАЕК "Енергоатом" 115 млн грн за придбану е / е для побутових споживачів.
 
Згідно з раніше наданими ДП даними, його заборгованість станом на 10 липня перед відновлюваної генерацією становить 17,57 млрд грн.
 
Як повідомлялося, в звіті "Підсумки роботи ДП" НАЕК "Енергоатом" за перше півріччя 2020 року "зазначається, що" ГарПок "станом на 1 липня має прострочену заборгованість в розмірі 7 млрд 435,3 млн грн, а саме: за лютий - 2 млрд 948,5 млн грн, за квітень - 1 млрд 577 млн ​​грн, за травень - 2 млрд 170 млн грн, за червень - 739,8 млн грн.
 

Рівень розрахунків "Гарантованого покупця" перед виробниками електроенергії з поновлюваних джерел енергії з початку року станом на 10 липня складає 27%, з НАЕК "Енергоатом" і ПрАТ "Укргідроенерго" - 58%. 

 
Коментарі (0)